Skip to main content

Samenwerking


Loes van Weert.

Loes en ik hebben elkaar leren kennen via de opleiding Management Organisatie en Beleid te Rotterdam. Tijdens en na de opleiding bleven we contact houden. Loes werd mijn beschermengel en sindsdien heeft zij mijn begeleiding niet meer losgelaten. Samen werkten we bij verschillende organisaties op management- en inhoudelijk gebied. Nu vinden we elkaar op het gebied van coaching. Zij als systemisch coach en ik als creatief coach.

Website: https://loesvanweert.nl/

Wijkzorg academie 

Sinds 2023 werk ik samen met de Wijkzorg Academie. De Wijkzorg Academie draagt als trainingsinstituut bij aan het verbeteren van de deskundigheid van zorgprofessionals. 

De Wijkzorg Academie is een maatschap van Sanne van der Ent  en  Milanda Koopman. Beiden heb ik leren kennen als ZZP-er via verschillende opdrachten en  het netwerk van de V en VN. Twee vakvrouwen met hart voor deskundige en professionele wijkverpleging. 

Samen met hen verzorg ik als procesbegeleider de intercollegiale toetsing van wijkverpleegkundigen.

Website: https://wijkzorgacademie.nl/

 De Zorgprofessional BV

Ik ben lid van de Coöperatie de Zorgprofessional.  Hiermee ben ik aangesloten bij de Klachten- en geschillencommissie en gecontracteerd bij verschillende verzekeraars t.b.v. de wijkverpleging.

Website: https://www.dezorgprofessional.nl/contact