Skip to main content

Indicatie & Advies aanbod


Integrative Medicine Zorgverlening

Als wijkverpleegkundige ben ik opgeleid als Integrative Medicine Zorgverlener en leefstijlcoach.

Ik ga er vanuit dat lichaam en geest onlosmakelijk aan elkaar verbonden zijn en de sleutel tot gezondheid en geluk te vinden is. Lichaam en geest werken samen in een systeem waar balans en evenwicht een grote rol spelen. Je eigen lichaam en geest hebben een zelf- genezend vermogen.

Leefstijl Coaching

Vanuit mijn holistische visie breng ik samen met jou je situatie in kaart en waar je voor jezelf een verandering wil maken.

Daar waar jij dat wenst adviseer ik je in complementaire interventies  op basis van het Integrative Medicine model.

Integrative Medicine werkt vanuit een wetenschappelijk onderbouwde holistische visie waarbij complementaire interventies worden ingezet. Deze methode gaat uit van een effectief en veilig kader.

Hier noem ik een aantal complementaire interventies:

  • HeartMath- en Creatieve Coaching
  • Mindfulness
  • Meditatie
  • Yoga
  • Tai-Chi
  • Therapeutic Touch

Indicatiestelling Wijkverpleging Persoonsgebonden Budget

Naast mijn werk als coach werk ik als indicerend wijkverpleegkundige. Bij mij kun je terecht wanneer je een indicatie nodig hebt voor de Wijkverpleging op basis van  de Zorgverzekeringswet. Ik ben gespecialiseerd in de indicatiestelling Persoonsgebonden Budget (PGB) en werk daarbij volgens het Normenkader Wijkverpleging. Tijdens mijn werk neem ik de visie van de Integrative Medicine en leefstijl- coaching mee in mijn werk.

Procesbegeleiding Intercollegiale Toetsing en Intervisie

Ik vind het erg leuk om mijn collega wijkverpleegkundigen te begeleiden bij het toetsen van hun eigen werk. Dit doe ik op basis van de Intercollegiale toetsing- methodiek. Daarnaast kan ik collega’s ondersteunen bij Intervisie.