Skip to main content

Coaching aanbod


Creatieve Coaching

Uit je hoofd naar hart en handen.

Samen met mij als coach ontdek je de weg van positieve verandering. Gericht op je eigenkracht en naar de toekomst gericht.

Creatieve coaching helpt je om te komen tot het gevoel waar het wringt in je leven en de emotie in jeĀ  lijf. Ga met mij op ontdekkingstocht met de hulp van visualisatie, meditatie, papier, verf en krijt. Uit je hoofd naar hart en handen.

Creatieve coaching is een manier van coachen waarbij ik gebruik maak van hart en handen om het onderbewuste zichtbaar te maken. Samen met mij ga je op zoek naar wat er leeft in je innerlijk. Door middel van creatieve vormen maak je dit zichtbaar en helpt het je om dit te begrijpen en nieuwe stappen te kunnen zetten.

Door de creatieve manier van werken kun je verandering in gang zetten. Waarbij je je eigen vermogen tot herstel inzet.

HeartMath Coaching

Je hart versterken door Heartmath.

Je hart kent je emoties eerder dan je brein. Wil je meer rust in tijden van stress en wil je je hart versterken ? Wil je meer ontdekken over je eigen hartkwaliteiten en je emotielandschap?

Ik geef op individuele basis begeleiding bij het toepassen van de Heartmath- methode.

Het is een techniek om je stress om te zetten in veerkracht. Het geeft je een manier om zelf bij te dragen aan meer balans, energie, vreugde, verbinding, lager stressniveau en meer focus.

Leefstijl Coaching

Vanuit mijn holistische visie breng ik samen met jou je situatie in kaart en waar je voor jezelf een verandering wil maken.

Daar waar jij dat wenst adviseer ik je in complementaire interventiesĀ  op basis van het Integrative Medicine model.

Integrative Medicine werkt vanuit een wetenschappelijk onderbouwde holistische visie waarbij complementaire interventies worden ingezet. Deze methode gaat uit van een effectief en veilig kader.

Yin Yoga

Ik pas Yin Yoga toe wanneer dat past in het persoonlijk plan dat ik met je samenstel. Yin-Yoga is een manier om de levensenergie te laten stromen (Qi) en bij te dragen aan het evenwicht in je lichaam. Yin Yoga is een manier om stress te verminderen.